آموزش کافی شاپ

آموزش کافی شاپ و راه کارهای کاربردی برای ارائه بهترین خدمات

آموزش کافی شاپ

آموزش کافی شاپ و راه کارهای کاربردی برای ارائه بهترین خدمات

۳ مطلب در دی ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه چیز کیک کلاسیک

 

از نظر من ، چیز کیک کلاسیک خامه ای ، ابریشمی و صاف است. دستور تهیه چیزکیک من کاملاً به اندازه کیک پنیر نیویورک متراکم نیست ، اما از غنای برابر برخوردار است و به همان اندازه خاص است. ضخیم است ، مخملی است و انعطاف پذیری آن را نمی توان انکار کرد.

 

 دستور تهیه چیز کیک من خیلی ساده است - این روش پخت چیز کیک است که می تواند منجر به ترک خوردن کیک شود. بسیاری از فاکتورها مانند نشت قالب ،شکل فنر ، ترک خوردن سطح کیک ، زیر پخت ، پخت بیش از حد ، و غیره در ترک خوردن آن موثر هستند. من ترفندهای زیادی دارم که به شما کمک می کند تا کیفیت چیزکیک کلاسیک را تضمین کنید ، از جمله تعیین زمان پخت چیز کیک و همه چیزی که شما باید در مورد چیز کیک بدانید.

 

برای تهیه این دستور کیک پنیر فقط به چند ماده اصلی اساسی نیاز دارید.

 

پنیر خامه ای :

 پنیر خامه ای پرچرب پایه این کیک پنیر است.در کیک پنیر هیچ رژیم غذایی مجاز نیست ، بنابراین انواع پنیر کم چربی را انتخاب نکنید!

شکر:

 1 فنجان. با توجه به این که حجم دسر زیاد است ، این مقدار شکر زیاد نیست. چیزکیک بیش از حد شیرین شده دیگر به سختی طعم چیزکیک می دهد و قابل خوردن نیست. فقط با استفاده از 1 فنجان شکر در این چیزکیک به شما امکان می دهد تا شیرینی را متعادل کنید ، درست همان شیرینی که یک چیز کیک کلاسیک باید آن را بدست آورد.

خامه ترش:

1 فنجان. من به تازگی یک دستور کیک پنیر را با 1 فنجان خامه سنگین آزمایش کردم ، اما در نهایت به اصل خود می چسبم. من در مورد افزودن خامه سنگین کنجکاو شدم و آن را تست کردم و فهمیدم کیک پنیر نرمتر شد ، اما فاقد ثبات و غنی مورد نظر من بود. تقریباً خیلی خامه ای بود. خامه ترش قطعاً انتخاب درستی است.

کمی عطر و طعم:

 1 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل. وانیل همیشه ایده خوبی است.

 

تخم مرغ:

3 عدد تخم مرغ ماده نهایی این چیز کیک است. تخم کرغ ها را یکی پس از دیگری در ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا اینکه فقط ترکیب شوند.

پس از افزودن تخم مرغ ، خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید. این باعث وارد شدن هوا به داخل خمیر کیک پنیر می شود و در نتیجه ترک خورده و باد می کند.

و مثل همیشه ، اطمینان حاصل کنید که تمام مواد خمیر چیزکیک در دمای اتاق قرار دارند تا خمیر صاف و یکدست بماند و به سرعت ترکیب شود.

  • سرو احمدی
  • ۰
  • ۰


چگونه می توان با دستگاه اسپرسو و عصای بخار یک لاته ساخت:


اکنون که هر آنچه لازم دارید را در اختیار دارید ، بیایید دستور العمل ساده لاته را مرور کنیم. در صورت نداشتن تجهیزات مناسب ، روشهای مختلفی برای ساخت لاته وجود دارد. اما ، اگر شما یک دستگاه قهوه و یک عصای بخار دارید ، آنچه در اینجا انجام می دهید:
سخت ترین قسمت این راهنما ، هنر لاته است. اگر نیازی به فانتزی بودن لاته خود ندارید ،کارتان آسان خواهید شد.


1. فنجان خود را از قبل گرم کنید


پیش گرم کردن یک مرحله کوچک است ، اما ضروری است. اگر فنجان خود را از قبل گرم نکنید ، در حالی که شیر خود را بخار می دهید و کف آن را می گیرید ، گل اسپرسو شما سرد می شود.

اکثر دستگاه های اسپرسو دارای یک فنجان گرم تر هستند. اگر دستگاهی ندارید ، فنجان خود را با آب داغ پر کنید و بگذارید برای مدت یک دقیقه بماند تا عکس اسپرسو را آماده کنید. پس از گرم شدن فنجان ، به مرحله دو بروید.

 

2. یک شات دو برابر از اسپرسو بکشید


برای هر لاته ای که می خواهید درست کنید ، یک شات اسپرسو دو برابر کنید و آن را در لیوان لاته خود بریزید. اگر عطر و طعم قهوه ضعیف تری را ترجیح می دهید ، یکبار دم کنید.

 

3. شیر  


شیر دلخواه خود را در پارچ کف قرار داده و با استفاده از عصای دستگاه خود آن را بخارپز کنید. برای شیر معمولی ، دمای مناسب 150 درجه فارنهایت است. اگر درجه حرارت بالاتر از این باشد ، ممکن است شیر ​​را بسوزاند ، این باعث کاهش شیرینی طبیعی شیر و از بین رفتن طعم آن می شود. در حالت ایده آل ، می خواهید عصا را حدود نیم اینچ زیر سطح شیر نگه دارید تا در نهایت با شیر گرم و کمی کف در قسمت بالا قرار بگیرید .

شیر بخارپز شده را درون لیوان خود بریزید. وقت خود را با این کار بگذارید و سعی کنید هیچ یک از شیرهای داغ یا اسپرسو را پاشیده یا نریزید . شما می بایست به آرامی بریزید تا شیر ابتدا جریان پیدا کند و کف آن در انتهای ریختن ایجاد شود.

در اینجا نحوه کف گیری شیر با عصای بخار وجود دارد:
هنگامی که اعتماد به نفس بیشتری پیدا کردید ، می توانید با کمی هنر لاته بازی کنید.

در حالی که فنجان خود را در یک زاویه قرار داده اید ، ابتدا با ریختن شیر خود از داخل آن را شروع کنید. همانطور که فنجان تقریباً پر است ، بگذارید آن شیر ابریشمی فقط از کوزه بیفتد و در مرکز آن ظاهر شود. 

اگر سریع آن را تحویل نگرفتید نگران نباشید. در حالی که باریستاهای متخصص هنر لاته را آسان نشان می دهند ، به زودی خواهید فهمید که تمرین زیادی لازم است. ادامه بده!

 

افکار نهایی


همانطور که می بینید ، برای ساختن یک لته زیبا در خانه ، نیازی به یک باریستای متخصص نیستید. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که قهوه را دم کرده و شیر را کف کنید. 
به همین راحتی
کافه ژینو در این زمینه راهکارهای کاربردی را به شما ارائه می دهد.

  • سرو احمدی
  • ۰
  • ۰

نحوه ساخت یک لاته عالی در خانه (با دستگاه اسپرسو):

یک کافه لاته متشکل از یک شات اسپرسو قوی و دو سوم شیر کف دار است که آن را به ترکیبی عالی از طعم ها تبدیل کرده است. وقتی لاته خوب ساخته می شود ، می تواند احساس آغوشی گرم را کنید درست مانند این است ما را در یک چیز خوب ، ابریشمی ، شیرین و با طعم قهوه پیچانده است!

خوشبختانه ساخت آن در خانه آسان است. شما فقط به چند ماده اولیه احتیاج دارید.

حال ، بیایید آموزش ساخت لاته در خانه را به شما آموزش دهیم.

 

آنچه شما نیاز دارید:

 

دانه های قهوه

شیر

لیوان یا فنجان لاته

دستگاه اسپرسو (در حالت ایده آل ، با عصای بخار)

مواد افزودنی و شربت اضافی (اختیاری)

 

 

زمان دم کشیدن:

5 دقیقه

 

بازده:

2 فنجان

 

دانه های قهوه (برای تهیه اسپرسو):

ماده اصلی سازنده هر لاته قهوه است. بدون قهوه ، لاته فقط شیر است. اگر آسیاب قهوه دارید می توانید دانه های قهوه خود را آسیاب کنید و اگر ندارید ، برای آن نیز راه حلی وجود دارد.

 

متناوباً ، می توانید قهوه قبل از آسیاب را از یک کافی شاپ محلی خریداری کنید. اگر یک کافی شاپ محلی دارید که دانه های آن را کباب می کند ، این معمولاً بهترین راه است. بیشتر اوقات ، تازه تر از قهوه ای است که در فروشگاه مواد غذایی پیدا می کنید.

 

از آنجا که لاته یک نوشیدنی مبتنی بر اسپرسو است ، لوبیای اسپرسوی تفت داده شده تیره بهترین خواهد بود. لوبیای بو داده تیره متوسط ​​بهترین اسپرسو را درست می کند و عطر و طعم متمایزی به لاته شما می بخشد.

 

شیر

با توجه به اینکه بیشتر لاته شما حاوی شیر است ، نوع شیری که استفاده می کنید تأثیر بسزایی در عطر و طعم آن خواهد داشت. اگرچه شیر کامل غنی ترین طعم را به شما می دهد ، اما می توانید از انواع جایگزین شیر نیز استفاده کنید.

شیر بدون چربی ، نیمه چرب ، با ماندگاری طولانی ، شیر سویا ... همه اینها کاربرد دارد.

من شخصاً به دنبال شیر کامل می روم زیرا شما قوام تر و خامه ای تر و طعم کامل تر از آن پیدا نمی کنید

 

لیوان یا فنجان لاته

یک لیوان لاته معمولی 240 میلی لیتر است. دریافت یک لیوان یا فنجان قهوه به این اندازه به شما کمک می کند مقدار ایده آل شیر مورد نیاز برای ریختن را اندازه گیری کنید.

 

دستگاه های اسپرسو (در حالت ایده آل ، با عصای بخار)

دستگاه اسپرسو مطمئناً دم کردن قهوه را برای لاته راحت تر می کند. دستگاه های بهتر همچنین دارای یک عصای بخار هستند که شیر را به دمای مناسب می رساند.

 

مواد افزودنی و شربت اضافی (اختیاری)

اگرچه یک لاته خوش ساخت به تنهایی شیرینی را تأمین می کند ، اما برخی از افراد احساس می کنند که باید شیرینی آن را تقویت کنند. محبوب ترین مواد افزودنی لاته شربت های دارچین ، شکلات و طعم دار هستند.

ادامه دارد ...

  • سرو احمدی