آموزش کافی شاپ

آموزش کافی شاپ و راه کارهای کاربردی برای ارائه بهترین خدمات

آموزش کافی شاپ

آموزش کافی شاپ و راه کارهای کاربردی برای ارائه بهترین خدمات

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه چیز کیک کلاسیک

 

از نظر من ، چیز کیک کلاسیک خامه ای ، ابریشمی و صاف است. دستور تهیه چیزکیک من کاملاً به اندازه کیک پنیر نیویورک متراکم نیست ، اما از غنای برابر برخوردار است و به همان اندازه خاص است. ضخیم است ، مخملی است و انعطاف پذیری آن را نمی توان انکار کرد.

 

 دستور تهیه چیز کیک من خیلی ساده است - این روش پخت چیز کیک است که می تواند منجر به ترک خوردن کیک شود. بسیاری از فاکتورها مانند نشت قالب ،شکل فنر ، ترک خوردن سطح کیک ، زیر پخت ، پخت بیش از حد ، و غیره در ترک خوردن آن موثر هستند. من ترفندهای زیادی دارم که به شما کمک می کند تا کیفیت چیزکیک کلاسیک را تضمین کنید ، از جمله تعیین زمان پخت چیز کیک و همه چیزی که شما باید در مورد چیز کیک بدانید.

 

برای تهیه این دستور کیک پنیر فقط به چند ماده اصلی اساسی نیاز دارید.

 

پنیر خامه ای :

 پنیر خامه ای پرچرب پایه این کیک پنیر است.در کیک پنیر هیچ رژیم غذایی مجاز نیست ، بنابراین انواع پنیر کم چربی را انتخاب نکنید!

شکر:

 1 فنجان. با توجه به این که حجم دسر زیاد است ، این مقدار شکر زیاد نیست. چیزکیک بیش از حد شیرین شده دیگر به سختی طعم چیزکیک می دهد و قابل خوردن نیست. فقط با استفاده از 1 فنجان شکر در این چیزکیک به شما امکان می دهد تا شیرینی را متعادل کنید ، درست همان شیرینی که یک چیز کیک کلاسیک باید آن را بدست آورد.

خامه ترش:

1 فنجان. من به تازگی یک دستور کیک پنیر را با 1 فنجان خامه سنگین آزمایش کردم ، اما در نهایت به اصل خود می چسبم. من در مورد افزودن خامه سنگین کنجکاو شدم و آن را تست کردم و فهمیدم کیک پنیر نرمتر شد ، اما فاقد ثبات و غنی مورد نظر من بود. تقریباً خیلی خامه ای بود. خامه ترش قطعاً انتخاب درستی است.

کمی عطر و طعم:

 1 قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل. وانیل همیشه ایده خوبی است.

 

تخم مرغ:

3 عدد تخم مرغ ماده نهایی این چیز کیک است. تخم کرغ ها را یکی پس از دیگری در ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا اینکه فقط ترکیب شوند.

پس از افزودن تخم مرغ ، خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید. این باعث وارد شدن هوا به داخل خمیر کیک پنیر می شود و در نتیجه ترک خورده و باد می کند.

و مثل همیشه ، اطمینان حاصل کنید که تمام مواد خمیر چیزکیک در دمای اتاق قرار دارند تا خمیر صاف و یکدست بماند و به سرعت ترکیب شود.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی