بارتندری
بارتندری می تواند یک کار سرگرم کننده باشد که درآمد خوبی کسب می کند. اما این همچنین یک تلاش جدی است که متخصصانی را به خود جلب می کند که می دانند بارتندری می تواند یک حرفه جدی و تحقق پذیر باشد. نه فقط یک کار تابستانی یا وسیله ای برای درآمد پس از تحصیل.
یک متصدی بار خوب دارای مجموعه مهارت های بنیادی است - دانش نوشیدن ، تماس نرم با خدمات مشتری ، مدیریت زمان ، آرامش در برابر استرس - که مشاغل آنها را پیش می برد.
برای کسانی که به دنبال یادگیری اصول Bartending هستند ، این کار با یادگیری مجموعه مهارت های پایه متصدیان بار شروع می شود.
دانش نوشیدنی ها:
مطمئناً متصدیان بار باید با محصولی که با آن کار می کنند آشنا باشند. یادگیری در مورد انواع آب میوه ها و کوکتل ها ضروری است. از بارمن معمولاً توصیه هایی خواسته می شود ، برای ایجاد کوکتل در پرواز ، یا پیشنهاد جفت شدن غذا با آبمیوه ، مورد نیاز است.
دانستن نوشیدنی ها مهم است و منابع بی شماری وجود دارد که می توانید برای این کار استفاده کنید. از کتابهای کوکتل گرفته تا راهنماهای نوشیدنی ها ، کلاسها و سمینارها و آموزشهایی که سرگرم کننده ترین است: با چشیدن نوشیدنی ، منابع بی شماری برای یافتن بصورت آنلاین یا حضوری وجود دارد.
خدمات مشتری
مهمترین مهارت خدمات مشتری برای متصدیان ، صرفاً اطمینان از این است که مهمانان آنها بهترین تجربه ممکن را در آنجا دارند .
در اینجا برخی از مهارت های خدمات به مشتری برای کمک به شما در شرایط روزمره آورده شده است:
-سوالات خود را بپرسید: در مورد نوشیدنی ها از مهمانان خود استقبال کنید . اگر از شما یک پیشنهاد خواسته شده است ، پاسخ اولیه شما باید سوالی باشد که می فهمد آنها واقعاً با یک سفارش نوشیدنی چه می خواهند.
-صبور باشید: صبر برای بارتندران یک فضیلت است. داشتن صبر و شکیبایی با مشتریان و همکارانتان استرس را کاهش می دهد. این امر خصوصاً در مورد متصدیان بار تحصیل کرده که اطلاعات زیادی در مورد صنعت خود دارند و باید تخصص خود را به مشتریانی ترجمه کنند که نمی توانند آنقدر آگاهانه درباره نوشیدنی صحبت کنند ، است.
-توجه داشته باشید: این مهارت بسیار خوبی برای متصدی بارهای جوان یا تازه کار است. آنچه را که ممکن است در خرد کردن و میکسولوژی کم داشته باشید ، همیشه می تواند با خدمات دقیق که به مهمانان احساس خاصی می دهد ، جبران کند.
-سازمان و مدیریت زمان
این دو مهارت دست به دست هم می دهند. کار در یک بار شلوغ نیاز به سازماندهی دقیق و ایجاد عاداتی دارد که باعث صرفه جویی در وقت می شود و به شما امکان می دهد تمام وظایف مورد نیاز یک متصدی بار را انجام دهید.
مراحل ساده ای مانند قرار دادن بطری در محل مناسب پس از اتمام استفاده از آن ، یا مرتب نگه داشتن سرویس مانع از اتلاف وقت خود و همکارانتان می شوید.
-ارتباطات
یکی از مهمترین مهارتهای بین فردی که هر کارگری به آن احتیاج دارد ، خصوصاً متصدی بار در یک محل کار آشفته ، ارتباط قوی است. توانایی برقراری ارتباط نیازهای خود با همکاران ، درک نیازهای مشتری و انجام خدمات خوب به مشتری برای تبدیل شدن به یک متصدی بار خوب بسیار مهم است.
-آرامش
کافه ها می توانند یک محیط کاری شلوغ باشند. فضاهای تنگ ، موسیقی بلند ، مشتریانی مست که بی ادب یا بی تاب هستند. این عوامل همه می توانند منجر به تحت فشار قرار گرفتن فشارهای روحی و فشار در پشت بار شوند. آرامش داشتن در بارتندری و به واسطه آن ایجاد محیطی آرام بسیار مهم است.
در این مبحث با بارتندری و مهارت های لازم آن آشنا شدیم . تا اینجا میدانیم که یک بارتندر باید مهارت های مخصوص به کار خود را آموزش ببیند پس قبل از شروع به کار با شرکت در دوره های موجود اطلاعات خود را در این زمینه بالا ببرید.
در مطالب بعدی با انواع بارتندری آشنا خواهیم شد.
منبع:
- ۹۹/۰۹/۰۸